Използвайки присъствието си в социалната платформа Twitter, Opel разпространи първите изображение на изцяло

...
Използвайки присъствието си в
социалната платформа Twitter, Opel
разпространи първите изображение на
изцяло
Коментари Харесай

Opel анонсира електрическата четириколка Rocks-e

Използвайки наличието си в социалната платформа Twitter, Opel разпространи първите изображение на изцяло нов собствен електрически модел- Rocks-e, за който разясняват, че е за всички над 15-годишна възраст.

Ако Opel Rocks-e ви наподобява прочут, то това е защото електрическият автомобил представлява ребрандирана версия на , който с премиерата си през февруари миналата година даде обещание капацитет за една изцяло нова и революционна идея за градска мобилност.

Поради узаконяването си, напълно новият субкомпактен двуместен електрически автомобил Ami може да се употребява свободно (във Франция на възраст над 14 години, 16 в по-голямата част от Европа) и без съответното документално позволение.

100% електрическият Citroen Ami дебютира с основни габарити дължина от единствено 2.41 метра, широчина 1.39 метра и височина от 1.52 метра, а тежестта му е една 425 кг. С впечатляващ радиус на завой, субкомпактният електрически автомобил е оборудван с батерия с потенциал от 5.5 kWh, електромоторът му е с мощ от 8 конски сили, а свободният му пробег е до 70 километра.

Максималната скорост на придвижване на Citroen AMI, който през май тази година беше представен и в осъществяване , е 45 км/ч, а презареждането на батерията му може да бъде осъществено за 3 часа при директно свързване към домашна електрическа инсталация (220 V).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР