Използвай ума и следвай сърцето сиПроф. Георги ЛозановСтоличното частно СОУ

...
Използвай ума и следвай сърцето сиПроф. Георги ЛозановСтоличното частно СОУ
Коментари Харесай

Училище творилище

„ Използвай мозъка и следвай сърцето си ”Проф. Георги Лозанов

Столичното частно СОУ по изкуства и непознати езици „ АРТИС ” развива заложбите на учениците, като сполучливо комбинира университетския метод с креативния. Изкуствата и непознатите езици са главно направление в образователния развой, като се вкарва поетапно сугестопедичният способ на образование. След 4-и клас се учат цифрови технологии. Оригиналната система разрешава ефикасното асимилиране на познания по положителен и импровизиран метод, без стрес или отмалялост, а посредством умствена релаксация и ненапрегната централизация. В основата на метода стои схващането, че човешкият мозък разполага с неизползвани запаси за асимилиране на информация. А тяхното откриване спомага за неведнъж по-бързото и дейно учене, както и за високата продължителност на добитите познания. Доказателство за това са множеството награди на учебното заведение, а отличното показване на зрелостници на ДЗИ през миналите години подрежда „ Артис ” измежду най-добре представилите се учебни заведения в София и страната.
В учебното заведение се образоват деца от 1 до 12 клас. На учениците се дава съвременна база за целодневни занимания. В коридорите на постройката звучи класическа музика, а стените са украсени с цветни картини, които са дело на учениците. Уютната среда включва още добре обзаведени класни стаи и кабинети, салон за хранене, галерия с картини, икони и пластики. Територията на учебното заведение е с непрекъснато видеонаблюдение и пропускателен режим, което спомага за сигурността на учениците. 
Материалната база разполага с два компютърни кабинета, 24-часов интернет и wi-fi покритие. Пленерите в България и чужбина, както и обичайните изложения и концерти, свързват учебното заведение в трайни партньорски връзки с Дома музей „ Борис Христов “, Посолствата на Гърция, Италия и Полша, Гръцката Фондация за просвета в България и други
Спечелените от „ Артис “ планове по стратегия „ Училището - територия на ученика “ са помогнали да се сложат основите на „ Център по изкуства Артис “ с кабинети по изобразително и пластично изкуство, а също и да разработят униформи за учениците, които основават у тях чувството за принадлежност към учебното заведение.
Отличното показване на нашите зрелостници на ДЗИ през миналите години подрежда ЧСОУ „ Артис “ измежду най-добре представилите се учебни заведения в София и страната.
„ Ние имаме вяра, че изкуството образува извънредно доста умения в децата. То ги учи да споделят, да виждат детайлите в света към тях, учи ги да мечтаят. Вярваме, че едно учебно заведение би трябвало да се построява въз основата на общественост, въз основата на хора, които споделят идентични полезности “, сподели шефът и притежател на „ Артис “ Пламен Натов.  

Училището предлага  присъединяване в изложения, в интернационалните планове и продан, пленери в България и чужбина, интернационалните документи, разнородни извънкласни действия, както превоз от и до дома.
Съвсем скоро учебното заведение ще разполага и с още една постройка, с помощта на което ще има спомагателен банкет за предучилищен и първи клас. А също по този начин ще бъде разгласен и банкет за V, VI, VII и VIII клас. Базата ще разполага със уреди за спорт, като в това време ще даде опция да се покаже творчеството на децата в цялостен размер. Ще има ателие и сцена, където децата ще провеждат концерти и изложения. Идеята е постройката да се трансформира в център на общественост от хора, които имат вяра, че качествата, развивани посредством изкуството, ще се трансфорат в съществени за бъдещите специалности. 

www.artisbg.com

тел: 0884 377 510


Сграда 1:

1408 София
кв. Иван Вазов, ул. „ Димитър Манов “ 18
вход откъм ул. „ Балша “

Сграда 2:

ж.к. Младост 2, ул. „ Андрей Ляпчев “ 72
до Метро станция „ Александър Малинов “
банкет за ПГ, 1-ви клас, 5, 6, 7, 8, 9 клас

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР