Използването на лечебните гъби като средства за подобряване на здравето

...
Използването на лечебните гъби като средства за подобряване на здравето
Коментари Харесай

Лечебните гъби – незаменимите приятели на здравето

Използването на лечебните гъби като средства за възстановяване на здравето има дълга история. И когато приказваме за изцяло благоденствие, няма по какъв начин да пренебрегнем тяхната мощ, като вплетем античното познание в модерния живот.

Някои от най-ранните писмени сведения за използването на лечебни гъби идват от Китай, където те са били употребявани като част от обичайна китайска медицина още по време на династията Хан (202 година прочие н. е. – 220 година сл. н. е.). След това потреблението на лечебните гъби се популяризира и в други елементи на Азия. През 19-ти и 20-ти век откривателите стартират да изследват и изолират дейните съединения в гъбите, които са виновни за техните лечебни свойства. И по този начин до през днешния ден, когато към този момент всички ние имаме знанията за изгодите от медицинските гъби, както и свободния достъп до тях.

 Добави изложение

Лечебните гъби са разнообразни типове, като всяка от тях има съответни преимущества и устременост, само че всички те се използват за стимулиране на имунната система и възстановяване на здравето и благополучието. Ако сте от хората, които търсят точно цялостна поддръжка на имунитета, продуктът е тъкмо за вас. Продукт на, той съставлява примес от шест лекарствени гъби и е чудесно средство за възстановяване функционалностите на имунната система.

В ИМЮН МОДУЛАТОР се включват гъбите Рейши, Шийтаке, Майтаке, Кордицепс, Херициум и Агарикус блазей , а неговата формула е основана по подобен метод, че разрешава на организма да усвои оптимално всички лечебни резултати. Продуктът, който се смята за един от най-силните натурални имуномодулиращи препарати в света , е чудесно допълващо средство към стандартните лечения за битка с онкологични болести, както и може да се употребява като метод за предварителна защита. Неговият постоянен банкет води до понижаване на тежестта на нежеланите странични резултати от химиотерапията и лъчетерапията.

 Добави изложение

Лечебните гъби в ИМЮН МОДУЛАТОР имат антиоксидантен и противовъзпалителен резултат. Биоактивните съединения възвръщат и поддържат имунната система, а мощните антимикробни свойства на съставките в този артикул оказват помощ за попречване на разнообразни бактериални и вирусни инфекции. Важно е да се означи, че качеството на ИМЮН МОДУЛАТОР се управлява от немска лаборатория и че добавката има безвреден профил на приложимост – може да се приема без лекарско наставление.

 

Една от най-известните лечебни гъби – Рейши , също се предлага от Доктор Биомастер под формата на първокачествен дестилат от плодното тяло на гъбата. оказва удобно деяние върху сърдечно-съдовата система и усъвършенства процеса на регенерация на тъканите. Приемът на гъбата Рейши е доста подобаващ преди и след оперативна интервенция, както и за по-бързото възобновяване на рани и контузии. Разбира се, Рейши има мощни имуномодулиращи свойства, а също по този начин потиска възпалението и се бори с алергиите. Тя поддържа здравословните равнища на холестерол в кръвта и спомага за нормализиране на високото кръвно налягане. Не на последно място, Рейши работи удобно при отмалялост и меланхолия.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР