Използвам случая в контекста на настоящите избори да се обърна

...
Използвам случая в контекста на настоящите избори да се обърна
Коментари Харесай

Стефан Янев: Предстоят трудни времена, партиите трябва да формират стабилно правителство

Използвам случая в подтекста на актуалните избори да се обърна към българските жители и да ги прикани да бъдат дейни и да упражнят правото си на глас свободно, отговорно и осъзнато. Служебното държавно управление поставя старания да се подсигурява прозрачността и достоверността на изборите. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев на постоянното съвещание на Министерски съвет през днешния ден.

Той благодари на органите на Министерство на вътрешните работи и другите институции, ангажирани с подготовката на изборите, за да предотвратят купения избор: „ Тяхната работа към този момент дава резултати. Приоритет като служебно държавно управление е резултатите от изборния развой да кореспондират с настройките на българските жители “.

Целта е идващият парламент да бъде ефикасен и да отразява електоралната тежест съгласно служебния министър-председател: „ Призовавам партиите да загърбят популизма и да бъдат национално виновни. Опасявам се, че предстоят сложни времена. Бъдещето разположение на силите би трябвало да образува устойчиво болшинство и устойчиво държавно управление, което да е в положение да организира промени “.

По думите му в основата на бъдещото ръководство би трябвало да бъде икономическата доминанта – България да получи опция да развива стопански капацитета си. Янев неведнъж се обърна към политическите партии: „ Нека чуят гласа на хората и да го осъществяват в подобаващи политики през законодателната и изпълнителната власт. Само с общи старания ще бъдем в положение да развием стопански страната “.

Той акцентира, че изборите са фундаментът на демократичния развой: „ Всички ние би трябвало да работим отговорно всеки в границите на своята роля, с цел да имаме просперираща България с бъдеще “
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР