Използвахме специално оборудване и знаехме, че няма налично покритие на

...
Използвахме специално оборудване и знаехме, че няма налично покритие на
Коментари Харесай

Буданов потвърди: Starlink не работеше близо до Крим, докато използвахме специално оборудване

" Използвахме особено съоръжение и знаехме, че няма налично покритие на " Starlink ".

Това е декларирал началникът на Главното разследващо ръководство (ГРУ) на Министерството на защитата на Украйна Кирило Буданов, представен от The Guardian и. Изявлението му идва в отговор на информация, че преди година е била прекратена информационната мрежа на " Starlink " покрай брега на Крим по време на " Ялтенската европейска тактика ".

" Трудно е да се каже къде е истината, какво е измислено. Аз персонално не съм сигурен, че самият Илон Мъск е натиснал някакви бутони, с цел да спре някои дронове да се движат. Що се отнася до системите " Starlink ", те не работеха известно време покрай Крим "

" Използвахме особено съоръжение и знаехме, че няма налично покритие за нас. " Starlink " продължава да играе невероятна роля, тъй като доста системи го употребяват за връзки за данни с дронове, когато е нужна отдалечена връзка с командни точки и те са много положителни ".

CNN разгласява фрагмент от биографична книга за Илън Мъск, в който се твърди, че ексцентричния милиардер е наредил на инженерите си да изключат сателитната информационна мрежа на неговата компания " Starlink " покрай брега на Крим предходната година, с цел да попречи на загадка украинска интервенция против съветския флот.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР