Изпочупени и раздрани седалки, опустошени купета - това е резултат

...
Изпочупени и раздрани седалки, опустошени купета - това е резултат
Коментари Харесай

Вандалстване в БДЖ: Счупени седалки и нападения над кондуктори

Изпочупени и раздрани седалки, опустошени купета - това е резултат от следващата поредност вандалски актове в жп купетата по влаковете у нас.            

Калин Маринов, шеф на маркетинга в " Български железници " съжали, че пасажерите постоянно припознават вагоните като " място, на което да се забавляват. Той означи, че пътува всеки ден. Въпреки, че има и недобросъвестни пасажери, чистотата във влаковете също не постоянно е на нужното равнище. " Предприели сме ограничения, с цел да подобрим качеството на услугата. Актуализирахме графиците на разчистване според този за придвижването. Закупили сме профилирани машини за мощно нечисти седалки и тапицерии ", заяви той. И посочи че амортизацията постоянно се дължи на възрастта на самите вагон - някои са 50-60 годишни и няма по какъв начин да бъдат почистени без профилирана техника. Ще закупим още 5 екстрактора за разчистване, имаме и  9 професионални почистващи машини на седалки, увери Маринов.

Той съжали, че някои пасажери оставят багажа си по седалките, както и че раздират седалките. " Такива случаи не са необичайност, желая да припомня жителите, които употребяват железницата, че тя е за тях. И да моля да поддържат непорочност и хигиена ", призов Маринов пред Нова тв.

Разрешен и транспортът на дребни животни и домашни любимци.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР