Изплуват все повече скандални разкрития около арестуваната да шофира под

...
Изплуват все повече скандални разкрития около арестуваната да шофира под
Коментари Харесай

„Мис Силикон“ във връзка с ромски барон с култово прозвище и занаят, а тарифата й била…

Изплуват от ден на ден скандални разкрития към задържаната да кара под въздействието на кокаин „ Мис Силикон “ Катрин Йорданова. Оказва се, че красивата брюнетка е държанка на авторитетен ромски барон от София, прочут в столичното гето „ Филиповци “ с прозвището Бако, твърди „ Уикенд “
В началото на седмицата изживяващата се като инфлуенсър варненска хубавица разгласява следващото видео в обществените мрежи, в което кара финален модел джип „ Мерцедес “ G класа със смайващата скорост от 260 км/ч. из улиците на София.
На стъклото на автомобила пък беше залепен стикер с надпис „ Република България – Народно заседание “, който имат депутатските коли. Часове по-късно Катрин беше закопчана в експресна полицейска хайка, извършена в Студентски град, откакто даде позитивна проба за опиати.
Кръвната проба на „ Мис Силикон “, взета след това във ВМА, също удостовери, че е карала под въздействието на кокаин.
Миската обаче изкара единствено няколко часа в ареста, а след това беше освободена с парична гаранция от 5000 лева Срещу нея е формирано дело в Софийската районна прокуратура и в случай че държавното обвиняване този път вземе, че си свърши работата, то Катрин Йорданова може да лежи в пандиза до 3 години.
Срещу нахалната варненка приказва и досието й като водач – през последните години тя е натрупала общо 15 нарушавания на пътя, настрана от това е платила санкции за над 10 000 лв. в КАТ за превишена скорост.
Това обаче не е всичко, става известно, че миската има забавен персонален живот. Тя е държанка на ромски барон от столицата, който има абсурден поминък, само че рентабилен.
Освен това стана ясно, че Катрин имала и цена, цифрата й обаче е шокираща.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР