Изплуваха брутални разкрития за отношенията между заподозрения за двойното убийство

...
Изплуваха брутални разкрития за отношенията между заподозрения за двойното убийство
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯТА НЯМА КРАЙ! Убиецът Чавдар с шокиращи разкрития за мъртвото 18-г. момиче в Лозен, в минутите преди смъртта си тя…

Изплуваха брутални разкрития за връзките сред обвинения за двойното ликвидиране край Лозен – Чавдар и жертвите му. Според източници на Нова телевизия, 18-годишната жертва работила като продавачка в мол. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, арестуван за двойното ликвидиране.

Какви тъкмо са били взаимоотношенията им се открива, така като има данни, че той е плащал, с цел да вършат секс. Имала и фотоси, направени от него, които по-късно продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити фотоси със полово наличие на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред проверяващите обвиненият признал, че двамата се скарали до момента в който били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лева. Проверява се дали не са били използвали дрога и алкохол преди този момент.

34-годишният Чавдар признал и за убийството на другата жертва. При разпита си той разказал, че дължал 10 хиляди лева на 27-годишния мъж. Обещал, че ще му ги върне, откакто получи пратка опиати от морето.

Заподозреният за двойното ликвидиране признал и, че е умъртвил приятелката си и изискал още 15 хиляди лева от убития мъж, с цел да избяга в Русия. Той отказал и след счепкване е прострелян смъртоносно.

Както БЛИЦ към този момент разкри, Чавдар е добре прочут на органите на реда. Преди година е арестуван за гибелта на тогавашната си другарка.

Според хора от Лозен момичето умряло по време на секс от свръхдоза опиати. В материалите по делото е маркирано, че мъжът самичък извикал полицията, като споделил, че по време на секс несъзнателно е умъртвил дамата, която била с сложена кучешка каишка.

Разследващите дефинират причинителя като патогенен измамник, който самичък признава, че се занимава с противозаконна активност и всевъзможни схеми за изкарване на лесни пари, включително опиати, сводничество и измами.

Данните досега сочат, че револверът, с който е погубен 27-годишният мъж и 18-годишната ученичка, е законно притежаван, само че не е негов. Той е на бащата на момичето – някогашен служител на реда, който сега работи в охранителна компания. Заподозреният откраднал оръжието, съхранявано в нощно шкафче.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР