„Изплащаме родова карма, която е трудно изпитание, но то все

...
„Изплащаме родова карма, която е трудно изпитание, но то все
Коментари Харесай

Нова книга за феноменът Слава Севрюкова

„ Изплащаме родова карма, която е мъчно тестване, само че то от ден на ден ни приближава до Бога. Не бойте се от тествания и ваше ще е блаженството “, споделя ясновидката Слава Севрюкова, когато я питат за българската участ. Още за нейните предсказания и ефикасни билкови предписания може да научите от най-новия потребен алманах на издателство „ Милениум “ – „ Слава Севрюкова. Феноменът български “. Книгата ще намерите на всички вестникарски павилиони от през днешния ден в София, а от на следващия ден и в цялата страна, на цена единствено 7 лева

От томчето ще узнаете още коя е Слава Севрюкова и тежък ли е бил житейският й път; по какъв начин схваща за дарбата си; каква е връзката й с цар Борис Трети и Любомир Лулчев - персоналния звездоброец на владетеля; по какъв начин сплотява силата си с Петър Дънов за общи сеанси; какъв е приносът й в проучването на езотериката и свръхестественото; най-лесните национални лекувания, предписвани от феномена. Наричана постоянно „ Софийската Ванга “, Слава е съумяла да завоюва уважението на доста от сътрудниците си ясновидци. Самата Ванга споделя за пророческата й мощ, че „ сичко, що е издумала, нарисувала, начертала Слава, ке се сбъдне!”.

Севрюкова е правела прогнози както за света, по този начин и за бъдещето на България с изумителна акуратност – част от тях към този момент са се сбъднали, други занапред ще би трябвало да устоят инспекцията на времето. Според нея българите ще изкупим неприятната си кармата чак след началото на 21. век и че тогава ще стартира възходът на българската нация и страна. „ Тези, които в този момент я напущат (България), един ден горчиво ще съжаляват. “, споделя феноменът, под диктовката на небесните си помощници. Освен да пророкува, Севрюкова е пособия на хората да намерят и вярното лекуване за здравословните си проблеми.

Ценният том ще ви разкрие нейните естествени и билкови предписания, с които ще може да облекчите над 55 типа болежки – от ангина до шипове и от чернодробни проблеми до възпаления на разнообразни органи. Още за Слава Севрюкова и нейните способности може да научите от премиерното четиво „ Слава Севрюкова. Феноменът български “ от издателство „ Милениум “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР