Изпитвайки невероятната болка от загубата на любимата жена, 39-годишният Марк

...
Изпитвайки невероятната болка от загубата на любимата жена, 39-годишният Марк
Коментари Харесай

Дъщеря ни пита за теб! Мъж пише трогателни послания до починалата си жена

Изпитвайки невероятната болежка от загубата на обичаната жена, 39-годишният Марк Уилкок не знаел по какъв начин да се оправи с тъгата и по какъв начин самичък да отглежда 8-месечната си дъщеричка Марго. За да може най-малко по някакъв метод да се отвлече от тъгата, той почнал да води блог, в който разказвал за живота си и компликациите.

Кръстил блога си "Без дъжд няма дъга ". Там постоянно отправял и послания до починалата си брачна половинка, написа Mirror.

Трагедията се разиграла преди две години. Марк и брачната половинка му - 35-годишната Катрин, както нормално се разхождали с количката наоколо до дома си. Двамата обсъждали проекти за бъдещето, шегували се и се смеели. След това решили да се отбият до локален пъб, където да поседят и да си починат. В един миг на Катрин й станало неприятно и Марк скочил, с цел да й донесе вода. Но когато се върнал, разкрил безжизнената си жена, клюмнала върху количката с бебето.



"На 1 май 2017 година излязох от вкъщи си като мъж и горделив баща на прелестното ни бебе Марго. След няколко часа се озовах край болничното легло на умрялата си ненадейно жена като вдовец и уединен татко ", написа Марк.

Оказало се, че заради незнайна причина сърцето на Катрин просто спряло, а когато Спешна помощ пристигнала, към този момент било прекомерно късно.
Марк бил покъртен от загубата си, просто не знаел какво да прави по-нататъка. Но и не можел да се тръшне, заринат в тъгата си, тъй като имал отговорности към детето. Той решил, че момиченцето ще израсте щастливо, без значение, че по този начин и не съумяло да познае прелестната си майка.



"Дъщеря ни пита за теб! Правя се на татко - супергерой, който може да се оправи с всичко, само че надълбоко в себе си мога да се разпадна на късчета и да потъна в море от горест и тъга ", написа той в блога си.

Постепенно там стартират да споделят и други родители като него доста самотни родители настояват, че им оказва помощ доста да прочетат, че има и други като тях.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР