Изпитвате ли постоянна нужда за сън? Причината е ясна: явно

...
Изпитвате ли постоянна нужда за сън? Причината е ясна: явно
Коментари Харесай

Разкриха причините за постоянната умора!

Изпитвате ли непрекъсната потребност за сън? Причината е ясна: очевидно не може да се наспите пълноценно. Следвате всички потребни препоръки, т.е. към този момент не си позволявате да заспите покрай компютъра, не пиете кафе след вечеря и постоянно изключвате лампите през нощта, само че това не оказва помощ. И освен, знаете,че неналичието на сън е обвързвана с риск за здравето (сърдечно-съдови болести, диабет и депресия), тъй като те отслабват от него! Каква е повода?

Грешка 1. Самозаблуда

Струва ви се, че можете да се справите без сън, като супермен, който работи в офиса денем и икономисва света през нощта. „ Ангажиментът за непринудено отричане от съня нарушава естествения цикъл на сън - пробуждане, който включва 7–9 часа нощна отмора и води до непотребен стрес “, споделя Робърт Розенберг, шеф на центъра за сънища в Аризона. В резултат на това нашите биоритми, свързани с смяната на деня и нощта, се трансформират, става мъчно да възстановим здравия сън. "

Какво да извършите: спрете да изисквате подвиг от себе си. Позволете си да се чувствате изтощени и да спите задоволително през нощта.

Грешка 2. Хаосът на нещата в спалнята

„ Нашето схващане улавя всичко, което ни заобикаля. Ако последното нещо, което видяхте преди лягане, беше отпадък и неразбория, тогава вашите мисли ще бъдат безредни и неприятни “, споделя Вай-Шин Лай, доктор, който има патента за изобретяване на специфични слушалки за заспиване. „ Трябва да се отървете от ненужните неща все едно рециклирате целия този отпадък в съзнанието си. “ Затова евентуално непрекъснато се въртите в леглото и спите неспокойно.

Какво да извършите: премахнете боклука от спалнята и поставете ваза със примес от лавандула на мястото на кошчето за боклуци - мирисът на сухи цветя, съгласно доктор Уей-Шин, успокоява безсъзнанието и ви оказва помощ да спите добре.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР