Изпита на живо в телевизионен ефир бира от световната №1

...
Изпита на живо в телевизионен ефир бира от световната №1
Коментари Харесай

Барти си навлече неприятности заради бира в ефир след титлата на АО


Изпита онлайн в ефирен ефир бира от международната №1 Ашли Барти се оказа проблем в родината ѝ Австралия. Барти се трансформира в първата австралийка с купата от Australian Open от 44 години насам, само че това не попречи на локални организации да я обвинят, че „ популяризира алкохола “ и че прави „ платени PR акции “.

Причината е, че след един от най-великите моменти в кариерата си Барти си разреши да отвори по бира онлайн в ефир в диалог с коментаторите на Channel Nine Кейси Делакуа и Алиша Молик, които са някогашни тенисистки и близки нейни приятелки.

Впоследствие асоциацията, отговаряща за рекламата на алкохолни питиета в Австралия ABAC e получила тъжба и е почнала следствие. В жалбата написа следното: „ Мисля, че този сегмент прославяше и промотираше алкохола и е доста излъган, в случай че в действителност е бил платена промоция. Защо биха го създали, в случай че не е платено? Лошо е, тъй като доста деца гледаха финала, а Ашли Барти е модел на подражателство и на доста девойки. “

Наложи се и на пивоварната, чиято марка бира пиеха трите, да отхвърлят за съглашение сред тях и Channel Nine за реклама на продуктите им.

„ Carlton and United Breweries не бе наясно, че нашите марки Peroni и Corona ще бъдат изобразени в това или което и да е друго изявление след мача “, сподели представителят на компанията, която е и формалната бира на Australian Open.

„ Много австралийци обичат да пият бира отговорно и отхвърляме схващането, че проявлението на участниците в полемиката, които пият умерени глътки бира по малкия екран, по какъвто и да е метод съставлява безконтролно или обидно държание. “

От компанията допълват, че считат, че Барти е „ сдържан и виновен потребител на алкохол “.

В последна сметка от ABAC откриха, че няма скрита платена реклама и отхвърлиха жалбата.

В момента Ашли Барти към момента е в заслужена отмора след триумфа в Мелбърн. Тя ще се завърне на корта за присъединяване на WTA 1000 шампионата в Индиън Уелс, който започва на 9 март.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР