Изпълняващият функциите главен прокурор“ Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден на

...
Изпълняващият функциите главен прокурор“ Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден на
Коментари Харесай

Сарафов поиска отстраняване на следовател, карал пил

Изпълняващият функционалностите „ основен прокурор “ Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. желае краткотрайно премахване на Свилен Цеков от длъжността „ следовател “ в Следствения отдел (СО) на Софийската градска прокуратура (СГП). Това оповестиха след днешното съвещание на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Искането за краткотрайно премахване на Свилен Цеков от служба „ следовател “ в Следствен отдел към окръжна прокуратура в СГП е по отношение на неговото привличане като обвинен за закононарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс: " Който управлява моторно транспортно средство с централизация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, открито по надлежния ред, се санкционира с отнемане от независимост до една година. "

Цеков има опцията да бъде изслушан или да даде документално мнение. Колегията насрочи разглеждането на предлагането на Сарафов за 29 август от 10:00 ч., оповестиха от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР