Изпълняващият длъжността министър по сигурността на САЩ Чад Улф ще

...
Изпълняващият длъжността министър по сигурността на САЩ Чад Улф ще
Коментари Харесай

Министърът по сигурността на САЩ ще посети Кипър

Изпълняващият длъжността министър по сигурността на Съединени американски щати Чад Улф ще дойде през днешния ден на двудневно посещаване в, преди да се насочи към и. Той ще разиска с сътрудниците си от района усилването на съдействието в региона на сигурността и обмена на информацията, заяви „ Катимерини ”.
В Кипър Улф и министърът на външните работи Никос Христодулидс ще участват в понеделник следобяд в Ларнака на гала по първа копка на районния кипърски Център за сигурност на сушата, откритите морета и пристанищата (CYCLOPS) - резултат от Програмата за двустранно съдействие сред Кипър и Съединени американски щати.
 Турция изисква демилитаризация на 6 гръцки острова Турция изисква демилитаризация на 6 гръцки острова
В неделя вечерта турският флот издаде три навигационни предизвестия (Navtex) с искане за демилитаризация на гръцките острови Самотрак...
Във вторник Христодулис ще одобри Улф в министерството за самостоятелни диалози, последвани от съвещания с формалните делегации, по време на които ще бъде изработен обзор на двустранното съдействие сред Кипър и Съединени американски щати.
По информация на външното министерство на Кипър, обсъжданите въпроси ще обиден и идващите стъпки за включване на Кипър в американската стратегия за анулация на визите. Очаква се двамата министри да подпишат и Декларация за планове сред държавните управления за съдействие в региона на граничната сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР