Изпълнителят заяви подкрепа на Борисов и надежда, че България ще

...
Изпълнителят заяви подкрепа на Борисов и надежда, че България ще
Коментари Харесай

Украинската звезда Алекс Луна: Бъдещият кабинет в България да е за демокрацията и здравия разум


Изпълнителят съобщи поддръжка на Борисов и вяра, че България ще оказва помощ на Украйна в бъдеще освен на думи, само че и на каузи

Известният украински оперен артист Александър Тищенко, по прочут като Алекс Луна изрази вяра, че България от проруска ще става все по-украински настроена страна в политически проект.

Звездата изясни, че страната ни е имала общо с някогашния Съветски съюз, само че в този момент има вяра, че ще има смяна поради думите и хората, които е срещнал у нас.

Алекс Луна беше част от групата украинци, които се срещнаха и разговаряха с Борисов по време на среща в Поморие. Тогава артистът благодари на водача на ГЕРБ и на младежката организация на партията за ваканцията на 44 украински деца на родното Черноморие.

„ България е проруски настроена, има общо с някогашния Съветски съюз. Нямам аргументи обаче да нямам доверие на думите на хората, с които се срещнах. Знам, че господин Бойко Борисов беше един от първите, които осъдиха съветската експанзия и неговата партия беше една от първите, които приканиха военните дейности на територията на Украйна като акт на експанзия, само че и дефинираха самия Путин като терорист. Те бяха едни от първите, които започнаха съответни стъпки за оказване освен на техническа и здравна помощ, само че и на военна, в това число ”, споделя Алекс Луна пред американско издание „ USA daily news 24 ”. Той повтори, че има учредения да има вяра на Борисов и останалите политици от партията за техните планове.

„ Доколкото разбрах, на 2 октомври в България ще има предварителни парламентарни избори. И съгласно всички екзитполове Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ са отпред на тази изборна конкуренция. Струва ми се, че това ще бъде най-проукраинското държавно управление през последните няколко години. В момента в България има продължителна политическа рецесия. Това са четвъртите избори за последните две години. Много ми се желае те да се сложат завършек на този цикъл на непрекъсната политическа битка, Борисов да стане министър председател и страната да оказва помощ на Украйна освен на думи, само че и на каузи ”, изрази вяра артистът.

„ Пожелавам откровено триумф на партия ГЕРБ обаче и съм признателен на Бойко Борисов, Любен Дилов (младши), Георг Георгиев за това, което към този момент направиха. И тук въпросът не опира до проруска или проукраинска политика, а по-скоро дали бъдещият кабинет ще бъде за демокрацията и здравия разсъдък или срещу тях. Струва ми се, че главните стъпки би трябвало да бъдат ориентирани не толкоз в интернационален проект, а по-скоро вътрешен ”, заключи звездата.

Той пусна и фотография от срещата с Борисов в Поморие и в персоналния си Инстаграм.  

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР