Изпълнителят Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует Каризма, спря

...
Изпълнителят Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует Каризма, спря
Коментари Харесай

Миро отбеляза 4 години въздържание

Изпълнителят Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует „ Каризма ”, спря изцяло алкохола преди 4 години. Днес той е удовлетворен и благополучен, че е оставил тази взаимозависимост зад тила си.
Преди да стане въздържател, артистът изхвърлял по една торба с празни бутилки за 24 часа. Пиел от всичко и по доста. Започвал с бира и вино, а завършвал вечерта с водка, уиски или каквото друго имал на разположение. Често му се случвало да няма мемоари от предходния ден. Белите петна в паметта му зачестили и тогава осъзнал, че казусът му е сериозен. Миро дефинира излекуването си като същинско знамение. „ Дълго се пробвах да спра алкохола, само че успявах за доста малко време, а по-късно се завръщах към нездравословния табиет. Бях в меланхолия и трагичен. Още по-трудно беше, тъй като работата ми е обвързвана с това да съм сред пиещи хора, всеки желае да те почерпи... Разбира се, тогава феновете ми не знаеха за моя взаимозависимост ”, разказвал е музикантът.

По думите му той получил помощ от небето, с цел да се оправи с компликациите в живота, които в оня миг го тласкали към бутилката. „ Пиех общоприетоо като всеки българин, само че след това започнах да го върша и когато съм радостен, и когато съм печален, и когато съм ядосан. Случи се по този начин, че прекарах цяла една нощ в молитва, тъй като ми беше доста зле. Бях пил с часове и си споделих, че не може повече да не преставам по този начин - или загивам от това, тъй като този табиет към този момент ме характеризираше като персона, или се измъквам. Справих се благодарение на Бог! ”, споделял е Миро, който е доста религиозен.

Той е ревнив евангелист още от възпитаник. Едва на 13-години артистът решил, че Господ го пази и приел протестантството. Другите религии не го интригували. Спортът доста му оказал помощ в битката със зависимостта, въпреки че като дете въобще не харесвал часовете по физическо образование. През последните години обаче преоткрил тренировките и в този момент е в по-добра форма от всеки път. „ Харесва ми най-много по какъв начин се усещам, по-късно ме стимулира и визията, която постогнах ”, разказвал е изпълнителят, който е трансформирал тренировките в наложителна част от всекидневието си. Резултатите също са налице.

Съпругата на Миро – бизнес дамата Ели Златанов, който върти ресторант в Лондон, не подозирала за алкохолната му взаимозависимост. Тя си фантазирала, че влечението му към спиртните питиета е в допустимите граници. Не участвала и по време на рецесиите му, тъй като се е открила в британската столица, а артистът е в България.

Музикантът не крие, че с формалната му половинка живеят разграничени – тя се занимава с бизнеса си във Англия, а той развива музикалната си кариера в родината. Събират се единствено по празници и почивки. По думите му фамилията им не е общоприетоо, само че двамата са намерили метод да се напаснат към обстановката и са удовлетворени от живота си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР