Изпълнителното бюро на НС на БСП взе решение да не

...
Изпълнителното бюро на НС на БСП взе решение да не
Коментари Харесай

Делегацията на Петков за Киев без представител на БСП

Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия взе решение да не бъде изпращан представител на партията в делегацията на министър-председателя Кирил Петков в Киев.

Ръководството на Българска социалистическа партия се сплотява към позицията, че е налице задоволително информация за обстановката в Украйна и последствията от войната, оповестиха от " Позитано ".

От там още един път декларират поддръжката си за изпращане на помощ на Украйна – филантропична, защитни средства, храни, лекарства и медицински материали, за възобновяване на гражданската инфраструктура и други, без военна помощ като муниции и смъртоносни оръжия.

" Очакваме решението за цялостната поддръжка за Украйна да бъде взето в София, след съвещания сред съдружните сътрудници, като с това тематиката бъде затворена и държавното управление се концентрира върху превъзмогването на други проблеми с предпочитано значение като инфлацията, приходите, икономическия напредък, обществената политика ", споделят от партията на Корнелия Нинова, часове преди началото на съдружния съвет, който ще разисква тематиката. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР