Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на парламентарната група на

...
Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на парламентарната група на
Коментари Харесай

БСП решава дали да подкрепи Пламен Николов от ИТН за премиер

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и управлението на парламентарната група на коалиция " Българска социалистическа партия за България " се събраха на " Позитано 20 " за разискване кандидатурата за министър-председател на Пламен Николов от " ИТН ", оповестиха от пресслужбата на партията.

По-рано денем в Народното събрание ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи:
 Вижте оферти за министър председател от Има Такъв Народ на кастинг при Слави Трифонов (ВИДЕО) Вижте оферти за министър председател от Има Такъв Народ на кастинг при Слави Трифонов (ВИДЕО)
Депутатът Пламен Николов е вторият претендент за министър председател на " ИТН ". Придружен от ръководещите п...

" Ще изчакаме през днешния ден оповестяването на премиера, на състав на Министерския съвет и ще вземем окончателното си решение, откакто ги чуем и свикаме Националния съвет да се произнесе. " Предварително не са ни казвани никакви имена ", уточни тя.

" Преговорите, които водихме по политики, завършиха през вчерашния ден ", уточни тя и добави, че са задоволени от договарянията с " ИТН ". Постигнахме най-висока степен на единодушие по целите ", сподели Нинова и добави, че от Българска социалистическа партия биха желали договарянията да приключат с документално съглашение за поддръжка и остават отворени за диалози под каква форма да бъде.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР