Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд ще забави своето

...
Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд ще забави своето
Коментари Харесай

Раздялата с Оле води до още промени в плановете на Юнайтед

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд ще забави своето отдръпване от клуба, с цел да помогне за решение на актуалните проблеми, оповестява " Скай Спортс ".

Вчера заран бе оповестено, че " алените дяволи " се разделят с досегашния управител Оле Гунар Солскяер и чакат да бъде назначен краткотраен ментор, който да застане отпред на отбора до края на сезона. След това пък ще би трябвало да бъде открит верният човек, който да поеме поста дълготрайно.

Именно в тази работа ще би трябвало да помогне и Уудурд, който е на работа в Манчестър Юнайтед от 2005-а, а е на сегащната си позиция от 2012-а. Първоначалният проект бе той да се отдръпна в края на годината, а работата му да бъде поета от нов човек, само че при сегашната усложнена конюнктура той може и да остане на работа в клуба до лятото.
 Ерик загар Хаг показал концепцията си за Юнайтед
Ерик загар Хаг показал концепцията си за Юнайтед

Солскяер оваканти поста

" Скай Спортс " добавя, че през вчерашния ден заран, след обявената разлъка със Солскяер, Уудуърд е събрал целия целия футболен щаб и им е съобщил, че работата им е сигурна и няма защо да се тормозят. Очакванията са назначения за краткотраен управител до края на сезона да работи с досегашния щаб на норвежеца. За момента отборът ще бъде воден от Майкъл Карик.

Пресата в Англия добавя тази заран, че Маурисио Почетино е любимец номер едно за поста на " Олд Трафорд ", само че са раздеделни в мнението си дали това може да стане незабавно или едвам през лятото.

Вторият най-споменаван за момента претендент е Ерик Тен Хаг от Аякс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР