Изпълнителният съвет на “Продължаваме промяната единодушно избра Никола Минчев за

...
Изпълнителният съвет на “Продължаваме промяната единодушно избра Никола Минчев за
Коментари Харесай

Никола Минчев оглавява листата на ПП за евроизборите

Изпълнителният съвет на “Продължаваме смяната ” единомислещо избра Никола Минчев за лидер на листата на партията на идните избори за европейски парламент. Определении са и водещите тематики, които Политическа партия ще пази в границите на европейското семейство, оповестиха от партията.

„ Ние имаме вяра, че лидер на листата за европейските избори би трябвало да бъде индивидът, който най-добре ще съставлява България в Европа. Никола беше сполучлив ръководител на Народното събрание и сме уверени, че от тази позиция и опит той няма да бъде просто един от 700 евродепутати, а ще е мощен български глас в европейската политика “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев. 

В Екологичен потенциал “Продължаваме смяната ” ще пази четири съществени национални целта, измежду които са " европейски приходи в България, смяна в метода към миграцията в Европа, мощна стопанска система в чиста природа и предпазена България със мощна войска ". 

„ Европа не може да бъде международен снабдител на обществени услуги за сметка на сигурността и благоденствието на своите лични жители. Напротив, ние би трябвало да се стремим да притеглим единствено хора, които са подготвени да се интегрират в европейското общество и да способстват за общото богатство “, сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.  

“Продължаваме смяната ” ще стартира диалози за общо явяване с “Демократична България ”, излиза наяве от известието на партията.

„ Бих желал да благодаря за доверието, което ми беше гласувано. Приемам тази номинация с огромна отговорност, защото си давам сметка за значимостта на тези избори. Това са първи европейски избори за „ Продължаваме промяната ” и по тази причина нашата цел е да имаме качествено посланичество в Европейския парламент ”, съобщи пред публицисти Никола Минчев, съобщи Нова тв.

За договарянията с Демократична България той добави: „ Нашата убеденост е, че би трябвало да бъдем единни още веднъж и да не разделяме гласоподавателите, които са ни подкрепяли и на парламентарни, и на локални избори. "

По думите му е значимо българският глас да се чува мощно в Европа.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР