Изпълнителният съвет на Демократи за силна България (ДСБ) категорично заявява

...
Изпълнителният съвет на Демократи за силна България (ДСБ) категорично заявява
Коментари Харесай

ДСБ също подкрепи правителството: Няма разумна политическа алтернатива

Изпълнителният съвет на " Демократи за мощна България " (ДСБ) изрично декларира своята трайна поддръжка за кабинета " Денков - Габриел ", определяйки го като избор без рационална политическа опция. , сътрудници на ДСБ в обединението " Демократична България ".

ДСБ декларират, че са заели държавническа позиция за основаване на постоянна централна власт посредством актуалното държавно управление за реализиране на правосъдна промяна, влизане в Шенгенското пространство и еврозоната. Ключови за партията са и промените за ускорено икономическо развиване и постигане на средноевропейски стандарт на живот.

" Именно по тази причина участваме в болшинството в Народното събрание, само че оценката ни за управническите практики на ГЕРБ и Движение за права и свободи през последните 14 години остава непроменена ", пишат от ДСБ.

Според партията претенциите на Движение за права и свободи за въздействие върху ръководещото болшинство се дължат " напълно на сделката сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, която беше изключително забележима и на локалните избори ".

ДСБ удостоверява начертания проект пред държавното управление и след ротацията в кабинета Денков-Габриел да се продължи политиката на твърда поддръжка на сегашните цели на държавното управление.

Цялата позиция на Изпълнителния съвет на ДСБ вижте
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР