Изпълнителният директор на Висшата лига на Англия Ричард Мастърс не

...
Изпълнителният директор на Висшата лига на Англия Ричард Мастърс не
Коментари Харесай

От Премиър лийг вярват в повторното завръщане на публика този сезон

Изпълнителният шеф на Висшата лига на Англия Ричард Мастърс не губи вяра, че почитателите ще се завърнат по стадионите в страната. Той разчита, че в околните седмици част от ограниченията против ковид ще бъдат отстранени и това ще разреши отчасти отваряне на стадионите за аудитория още през този сезон.

Мачовете се играят при закрити порти поради пандемията, като преди Коледа бяха позволени почитатели в някои райони, само че това бе за малко, преди следващия локдаун на Острова.

" Уверен съм, че последователите ще се завърнат от идващия сезон. Но никой не може да каже изрично, тъй като пандемията постоянно се развива изненадващо, както се случи по Коледа. Не губим вяра, че още този сезон може да забележим стеснен брой ентусиасти по трибуните, само че това зависи от решенията на държавното управление ", разяснява Ричард Мастърс пред " Файненшъл Таймс ".

" Свикнахме да гледаме футбол по малкия екран, без почитатели по трибуните, само че не ми желае това да продължава. Надявам се през идващия сезон бързо да отворим стадионите в цялостния им потенциал и да си върнем същинската Висша лига ", добави Мастърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР