Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов и легендата Георги

...
Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов и легендата Георги
Коментари Харесай

Пример за любов: Четирима пенсионери дариха от пенсиите си за ЦСКА

Изпълнителният шеф на ЦСКА - Филип Филипов и легендата Георги Велинов посетиха село Бъта, с цел да се срещнат с четирима последователи на алените. Повод за това стана жест на ентусиастите, които отделиха от своите пенсии, с цел да подкрепят финансово клуба.

" Една история отпреди няколко дни трогна всички в ЦСКА - четирима пенсионери от село Бъта (обл. Пазарджик), върли последователи на " армейския " отбор откогато се помнят, вземат решение да заделят от скромните си пенсии и да оказват помощ на обичания си клуб в дарителската акция за покриване на отговорностите към някогашни футболисти.

Тъй като в селото няма от кое място да изпратят пари по дарителската сметка, Георги Спасов, Стоян Станчев, Пейчо Самоходов и Пенчо Пенчев се свързват с фенклуба на ЦСКА в Панагюрище с молба да им спомагат парите, които са събрали, да стигнат до стадион " Българска войска ".



" Тези хора ни потвърдиха, че за любовта няма възраст, а тази към ЦСКА е до гроб! ", написаха в обществените мрежи почитателите от панагюрската чета.

Развълнувани от жеста на четиримата пенсионери, изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов и именитият вратар Георги Велинов изненадаха " армейския " квартет от Бъта и ги посетиха в селото им.

Гостите от София зарадваха слисаните домакини с дарове за всеки един от тях, както и с фланелка, написана от целия тим на ЦСКА с посвещение - " За армейците от село Бъта! ", написа формалният уебсайт на алените.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР