Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред медиите след

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори пред медиите след
Коментари Харесай

Филип Филипов: ЦСКА иска да изгради модерен европейски стадион

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва пред медиите след благотворителния мач сред " алените " и Левски, който се изигра под надпис " Обединени в грижа за мъжкото здраве ". Ръководителят приказва и по значимата тематика за построяването на нов клубен стадион. Ето какво сподели той:

" Получи се прекрасен мач с хубави голове, видяха се атрактивни осъществявания. Мисля, че тази самодейност е доста потребна и хубава - да осведоми мъжете да извърнат по-голямо внимание. Да вървят на профилактични прегледи изключително след една възраст.
 Костадинов: Нов стадион на ЦСКА? Дано,
Костадинов: Нов стадион на ЦСКА? Дано, " алената " общественост го заслужава!

Говори и за ВАР

На пролет ЦСКА ще се старае да побеждава във всеки мач. В взаимозависимост от това в какъв брой мача ще победим, ще забележим какво ще е класирането. Всичко се прави както би трябвало - следват се стъпките, които би трябвало за построяването на стадиона. Когато имаме точна, съответна информация, ще я съобщим. Надявам се да не срещаме спънки, тъй като ЦСКА желае да построи прекрасен, съвременен, европейски стадион. Това ще е потребно освен за ЦСКА, а за целия български спорт. Няма нищо по-хубаво от това да се отиде на мач на прекрасен стадион, феновете да се усещам удобно. Мисля, че това е пътят, по който би трябвало да вървят и другите клубове ", сподели Филипов.

" Левски и ЦСКА имат спортно съревнование, което е на терена от доста от дълго време, само че няма неприятно да се сплотяват за благотворителни дела ", добави той.

" Саша Илич умерено може да играе в ЦСКА сега. Днес сподели доста добра кондиция и футболни качества ", сподели Филипов, откакто офанзивата на " алените " в дуела бе водена от старши треньора на отбора.
 Саша Илич: Битката за купата ще бъде доста тежка
Саша Илич: Битката за купата ще бъде доста тежка

Наставникът на " алените " приказва и за мача за Купата с Гигант (Съединение)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР