Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде мнението си

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде мнението си
Коментари Харесай

Гьонов: Надявам се накрая купата да е при нас

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде мнението си преди финала сред " алените " и Лудогорец за Купата на България. Директорът призна, че настроението е превъзбудено и се надява неговият отбор да завоюва.

" Настроението е превъзбудено както преди всеки мач, изключително, когато е край. Определено би означавало огромна наслада, в случай че спечелим, тъй като знаете от кое място тръгнахме, а в този момент сме на крачка от това да спечелим Купата. Дано успеем.
 ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец: Съставите онлайн
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец: Съставите

Рекордно невисок интерес към финала на " Васил Левски "

Във всеки един край дребните съумяват да преобърнат нещата. Сигурно е, че Лудогорец е любимец и като качества, и като опит. Ние обаче сме мобилизирани, колективът е на високо равнище. Идваме да се забавляваме и нека спечелим. Надявам се най-после купата да е при нас.

Стига да има положителни българи, ще залагаме на тях. Ние не се опасяваме да ги използваме. Българите знаят какъв мач е този. Отделно през днешния ден е 24 май - уповавам се ориста да е с нас.

Не желая да влияя на който и да е и да бъдат интерпретирани моите думи. Тези които вземат решение, те си носят кръста какъв да е в националния тим дали Иво, или някой различен ", съобщи Гьонов.
 Греда преди финала: Автобусът на ФК ЦСКА 1948 се заби в паметник до
Греда преди финала: Автобусът на ФК ЦСКА 1948 се заби в паметник до " Васил Левски "

Пострада страничното стъкло
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР