Изпълнителният директор на Созопол Румен Димов коментира престижната победа на

...
Изпълнителният директор на Созопол Румен Димов коментира престижната победа на
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Созопол: Можем много повече

Изпълнителният шеф на Созопол Румен Димов разяснява влиятелната победа на своя отбор над Локомотив (София) в мач от 16-ия кръг на Втора лига. “Железничарите” отстъпиха с 0:2 като посетители, а Димов остана извънредно удовлетворен от триумфа на своя отбор.

“При нас имаме строго построени функционалности и ролята на треньора е голяма. Ние успяхме да покажем какъв екип сме, работихме доста добре. Бяхме планували да покажем такава игра, анализирахме съперника и знаехме къде са му мощните страни и да ги обезвреждаме. Постигнахме една доста хубава победа.

Ние можем доста повече, само че през днешния ден момчетата се постараха и справедливо завоюваха. В предния дуел изненадахме Нефтохимик. Трудно е съперниците да ни разгадаят, тъй като сменяме схемите си на игра. Това демонстрира, че тимът и футболистите работят.

На първо място е най-съществен е колективът. Яни Николов през днешния ден бе великолепен. В стартовия състав имаше 7 индивида от тима, с който влязохме в професионалния футбол. За мен двамата нападатели бяха превъзходни. Вторият ни гол бе изработен тъкмо по този начин, както го тренирахме”, разяснява Димов.
Снимка: Facebook
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР