Изпълнителният директор на шампиона Лудогорец (Разград) Ангел Петричев заяви, че

...
Изпълнителният директор на шампиона Лудогорец (Разград) Ангел Петричев заяви, че
Коментари Харесай

Шеф в Лудогорец изчетка новия президент на БФС

Изпълнителният шеф на първенеца Лудогорец (Разград) Ангел Петричев съобщи, че разградският клуб поддържа Борислав Михайлов, тъй като ръководеният от него екип залага на съзиданието. Петричев похвали новото-старо управление на БФС и благодари за помощта, която оказва на " орлите ".

" Управлението на Борислав Михайлов и хората към него е ръководство на съзиданието. Ние доста добре знаем какво е да се гради в детско-юношеския футбол, да се гради база. Подкрепяме и поради отношението на БФС - когато сме имали потребност от помощ, постоянно сме я получавали. Ние сме един млад клуб и преди 7-8 години никой не знаеше за Лудогорец и Разград ", съобщи Петричев.

" Футболът е жив и с помощта на тимовете и клубовете в дребните градчета. Ние сме образец, че може да има триумфи и в дребните градове и той да бъде на високо равнище. БФС се пробва да се развива съгласно изискванията в Европа. Ние към този момент сме наясно, че е доста по-важно да имаме клуб, в сравнение с да имаме тим. И нощес видяхте, че имаме клуб ", добави още един от шефовете на " Лудогорец Арена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР