Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите (НАП) Борис Михайлов

...
Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите (НАП) Борис Михайлов
Коментари Харесай

Шефът на НАП коментира ситуацията със задълженията на Левски

Изпълнителният шеф на Националната организация за приходите (НАП) Борис Михайлов разяснява обстановката със отговорностите на Левски. Той удостовери, че сметките на клуба от " Герена " са запорирани и " сините " могат да вършат единствено неотложни заплащания.

" Проведени са няколко срещи с управлението на клуба, на които са разисквани опциите на сдружението да заплати дълга си. Сметките на ПФК " Левски " АД са запорирани от Национална агенция за приходите, като постъпващите суми се разпределят за погасяване на отговорностите му. 
 Феновете на Левски събраха съвсем 240 000 лв. за задължението към Национална агенция за приходите Феновете на Левски събраха съвсем 240 000 лв. за задължението към Национална агенция за приходите
От средата на март сдружението има позволение за неотложни заплащания, което му дава опция с част от сумата в сметките да прави заплащания по отношение на активността му. Това са, да вземем за пример, заплати и погасяване в период на нововъзникващите отговорности към Национална агенция за приходите ", показа Михайлов пред fakti.bg.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР