Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, заяви, че българският

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, заяви, че българският
Коментари Харесай

Петричев: Скрихме топката на ЦСКА

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, съобщи, че българският първенец е скрил топката на ЦСКА при днешното нулево тъждество сред двата отбора. Шефът на “орлите” добави, че офанзивите на “червените” по съдиите са тактичност, чиято цел е да оказва напън. Петричев благодари на почитателите на Лудогорец за поддръжката по време на днешния дуел. Той счита, че в случай че разградчани продължат с сходно показване още няколко години, ще се радват на все по-голяма фенска маса.

“Не очаквайте от мен да върша някакви спортно-технически разбори на играта на Лудогорец. Само ще кажа на футболен диалект, че скрихме топката на тима на ЦСКА. Проблемът на Лудогорец е самият Лудогорец. Ако футболистите играят както могат, няма да бъде проблем да спечелим шампионската купа.

Днес ясно се видя, че сме много по-класен тим от противника. Ако някой има подозрения, дано да гледа на запис второто полувреме. И да бяхме победили, нямаше по какъв начин да отваряме шампанското, защото до края на шампионата има още много мачове. Всеки тим може да загуби точки и съвсем несъмнено това ще се случи. Може в идващите кръгове разликата сред нас и втория в класирането да набъбне”, съобщи Петричев.

На въпрос по какъв начин ще разяснява офанзивите на ЦСКА по съдиите преди мачовете от Първа лига, той отговори:

“Това е тактичност, с цел да оказват напън на реферите. Тя не е от през вчерашния ден. Атаките и по нас също не са от през вчерашния ден. Свикнали сме и по тази причина виждате, че рядко отговаряме. Виждате, че не разясняваме отсъжданията на арбитрите. Мога да ви кажа доста случаи, когато сме ощетени”.

“В Лудогорец постоянно е имало напрежение. Не знам за какво си мислите, че при нас няма напрежение. Напротив, има. Виждате, че и публиката ни става все по-взискателна. Използвам случая да благодаря на хората през днешния ден. Видяхте, че и те одобряват мача като борба. През по-голямата част от времето нашата аудитория поддържаше съществено тима. Поздравления за почитателите на Лудогорец. От година на година се усилват, а след години, в случай че задържим равнището, ще се радваме на извънредно сериозна поддръжка от трибуните”, приключи босът на “орлите”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР