Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев смята, че срещу шампионите

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев смята, че срещу шампионите
Коментари Харесай

Петричев: Срещу "Лудогорец" се води пропаганда в стил "Гьобелс"

Изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев счита, че против първенците на България се води гневна агитация. Според него главният съперник за купата в лицето на ЦСКА пробва да измести фокуса от личните си проблеми, като хвърля обвинявания против разградчани, че си купуват шампионата.

Двата тима приключиха 1:1 на стадион " Българска войска " в дербито на кръга в Първа лига, като този резултат остави " Лудогорец " с шест точки задатък на върха в шампионата. " Червените " са втори с 39 точки.
Без победител в борбата на върха, и двата тима с искания към рефера ЦСКА и "Лудогорец " направиха 1:1, "орлите " приключиха с 10 души
" Класата си пролича и този мач в доста аспекти на футбола. Безпристрастният почитател, който гледа мачовете за наслаждение, при всички случаи е останал с усещането, че " Лудогорец " е по-класният тим - макар напрежението, макар ситуацията, която се сътвори ", сподели Петричев след срещата.

" Обикновено преди мачове на " Армията " се основава напрежение за да ни повлияе по някакъв метод, само че виждате, че през годините нашите момчета не се огъват. Аз съм горделив с тях. Този мач беше наш, трябваше да го спечелим ", добави той.

" В последното време виждате една извънредно гневна агитация, която е малко в жанр " Гьобелс ". Да се търси врагът, с цел да се отклони вниманието от други проблеми. За страдание в България доста добре умеем да търсим проблемите там, където не са ", сподели още изпълнителният шеф на " Лудогорец ".

" Форматът на шампионата е подобен, че най-силният тим става първенци. Просто няма по какъв начин, каквито и средства да се употребяват, да стане някой първенец, без да има спортно-технически умения ".

" Ние нашите проблеми си ги имаме и си ги знаем доста добре. Не сме щрауси, които са си заровили главите в пясъка. Виждате, че предприехме и структурни промени, привлякохме опитни експерти, които да ни оказват помощ да продължим да се развиваме. При нас желанието е да не се занимаваме със кавги, а да се развиваме във всички направления. Допуснали сме доста неточности през годините, само че в никакъв случай не сме търсили повода отвън рамките на " Лудогорец ". В главите ни в никакъв случай не минава мисъл за агитация ", приключи Петричев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР