Изпълнителният директор на Левски Павел Колев направи любопитно изказване за

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев направи любопитно изказване за
Коментари Харесай

Павел Колев скандализира с изказване за футболистите на Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев направи любопитно изявление за футболистите на сините. Според него в тима има три групи - на едната й пука и осъзнава какво се случва в клуба, другата е тази, на която не й пука и играчите са тук единствено за заплати, а третата е на уплашените футболисти.

“В тима има една група, на която й пука и която осъзнава какво се случва. Има друга група, на която не й пука и са пристигнали тук единствено за заплати. И трета група, която са уплашени от това, което се случва и не демонстрират същинските си благоприятни условия. Не знам поотделно кой в коя група е”, съобщи Павел Колев, който добави, че не се е срещал с Гошо Гинчев и Христо Йовов във връзка изявления, че тотализатора ще става спонсор на сините.

“За нас огромното предизвикателство е да приключим сезона. След това ще понижим съществено бюджета. Голямото предизвикателство е по какъв начин да стигнем до май. Има интерес на спонсори да популяризират посредством клуба. Но не съм приказвал нито с господин Гинчев, нито с Йовов. Няма по какъв начин да приказвам с тях поради изявления в медиите”, конкретизира Колев. efbet Лига 23 кръг, неделя 1 март  Левски 1:2краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР