Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде пресконференция съвместно с

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде пресконференция съвместно с
Коментари Харесай

Павел Колев: Футболистите могат да си тръгнат по всяко време

Изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев даде конференция взаимно с Лъчезар Петров - представител на Palms Bet - новият спонсор на " сините ". Покрай детайлностите за партньорството с компанията за спортни залози Колев разяснява и рецесията в " Левски ". Той съобщи, че играчите могат да изоставен когато и да е поради забавянето в заплатите им, само че счита, че " Левски " би трябвало да е част от шампионата и през новия сезон. Колев отхвърли появилите се информации, че има намерение да подаде оставка.

" Времената са такива, че всеки рекламодател е от голяма важност. Това партньорство ще се трансформира в дълготрайно. Ще развием стойностни взаимоотношения, които ще са ползотворни и за двете страни... На 13.03 трябваше да проведем финалната среща с този спонсор. Тогава беше оповестена пандемията. Когато нещата се възстановиха, те продължиха диалозите с нас от точката, в която ги бяхме спрели. ", сподели Колев.
Тити Папазов: Търсим помощ за " Левски " отвън България (ВИДЕО) "Изхарчени са страхотни средства, а няма качествени футболисти ", съобщи притежателят на 35% от акциите на "синия " клуб
Снимка: Lap.bg

" Надявам се, че ще успеем да отговорим на техните упования. За всеки е ясно, че и с изключение на чисто рекламна стойност, " Левски " предлага и обществена такава. Договорът е реалност. Надявам се това да е единствено началото. В момента имаме голяма потребност от такива сътрудници. "

" Правим всичко допустимо да осигурим бюджета на " Левски ". Имаме забавяне в заплащането на заплатите. Имаме и заплащания, които са свързани с мониторинга от УЕФА. Дано всички тези проблеми бъдат бързо решени. "
" Левски " и " Локо " Пловдив взеха лицензи за Европа Новината бе оповестена на уеб страницата на Българския футболен съюз
" В момента има деен контракт за телевизионните права. Има година още от него. Намирам за естествена обстановката сега - наддаване, търг и най-хубавата оферта да бъде поставена на масата. Не намирам за обикновено срещата с клубовете да се организира през днешния ден. Беше по-редно срещата да бъде проведена преди съвещанието на Изпълкома. И да се сложат всички оферти на масата. Остава горчив усет, че решенията не се взимат от клубовете и мнението им не е толкоз значимо. "

" Оставката ми не стои на дневен ред. Тя не може да бъде подадена на съвещанието на Общото заседание. Имахме оперативка през предходната седмица. Най-важният въпрос е дали ще можем да го проведем. Не е ясно дали е възможно, по отношение на новите разпореждания на министерството. "

Снимка: Lap.bg

" Футболистите могат да си тръгнат когато и да е. Това, че не го вършат, демонстрира чест и съзнание. За треньорския пост няма изрично нищо. И мен ме вълнува, само че за момента е това ситуацията. "

" Би трябвало " Левски " да е част от шампионата през новия сезон. Непосредствен проблем за лиценз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР