Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри подробности от кухнята

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри подробности от кухнята
Коментари Харесай

Ивков: Аз не бих допуснал нова Казанска афера

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков разкри детайлности от кухнята на " сините " на специфична среща с представители на български медии, на която участваха и представители на проведените почитатели, които го поддържаха през днешния ден обществено. Ивков разкри в огромни елементи детайлности за офертите към играчи на Левски през зимната пауза и ги сподели. Наскоро мажоритарният притежател Наско Сираков назова " класическа неистина " изказванието, че е имало предложения за 6 милиона къв футболисти на Левски.

" Всички, които сте тук, може да видите черно на бяло писмените предложения, които са пристигнали в клуба за Кордоба и Краев. За да видите, че не съм типичен измамник и споделям истината. Писмените предложения са доказателство и по тази причина ги демонстрирам. Имаше няколко предложения за Кордоба. Започвам с датския Брьондби, който направи първо предложение от 1,7 млн. евро. Само да уточня, че практиката в Левски е в никакъв случай човек от клуба да не договаря самичък и по тази причина всички диалози водихме със Стоилов. Отказахме първото предложение на Брьондби и последва второ от 1,8 млн. евро. Сираков ни сподели да желаяме 2 милиона и ние положихме съществени старания и в последна сметка успяхме да се споразумеем за тази сума. Впоследствие Сираков сподели - не, искай 2,5 млн. евро. Аз обаче отхвърлих да повеждам нови договаряния, тъй като считам това за безчинство.
 Напрежението в Левски продължава, Ивков сподели офертите за 6 милиона
Напрежението в Левски продължава, Ивков сподели офертите за 6 милиона

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков даде брифинг без камери и микрофони

Имаше оферта за Кордоба и от съветски клуб за 2,5 млн. евро плюс 10 % от бъдеща продажба. Тези проценти не са за подценяване, тъй като съветски клуб може умерено да го продаде за 5 млн. евро. Естествено, изискванията за футболиста бяха съвършени.

Не виждам съществено на обвиняванията, че сме били на прага да допуснем втора Казанска спекулация. Удължих си престоя на лагера в Дубай, защото водихме доста съществени диалози със спортния шеф и съветник на съветския клуб. При мен няма по какъв начин да се случи Казанска спекулация. Такава нямаше и да стане, в случай че предходният президент беше се допитал, а не криеше за заминаването на четиримата футболисти в Русия. Не съм сигурен, само че Сираков може и да е прав, че цената на футболистите на Левски през лятото може да се увеличи. Моето мнение обаче е, че тези близо 6 млн. лв., а даже и повече, можеше да покрият главницата към Национална агенция за приходите и Левски да си обезпечи успокоение.

Другият футболист, за който можеше да вземем сериозна сума, е Краев - 600 000 евро и заложени 100 бонуси. И най-после желая да кажа, че считам, че дните ми в Левски са преброени ", съобщи Ивков, представен от Гонг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР