Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров бе най-високопоставеният човек от

...
Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров бе най-високопоставеният човек от
Коментари Харесай

Даниел Боримиров: В най-скоро време ще разберете кой е новият треньор

Изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров бе най-високопоставеният човек от управлението на клуба, който почете церемонията по 109-та годишнина на " сините ". Боримиров предвождаше делегацията от треньори, футболисти и деца от академията на Левски, които сервираха цветя на паметната плоча на мястото, където е учреден клубът на 24 май.

" Господин Сираков има ангажимент и още през вчерашния ден показа, че няма да бъде в София. Той има основателна причина да не бъде тук ", оправда отсъствието на мажоритарния притежател Боримиров.

" Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, би трябвало да бъде изнасяно в медиите. Не мога да давам седмичен доклад. Не се тормозим за условния лиценз на Левски. Рарзира се, че плащаме отговорностите към Национална агенция за приходите. В скоро време ще разеберете повече ", добави той.

" Комуникирам с огромна част от почитателите. Някои ни поддържат, други - не, само че мисля, че множеството са с нас ", сподели още шефът.

" В Левски се работи по треньор и селекция. В най-скоро време ще разберете кой е новият треньор ", приключи Даниел Боримиров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР