Изпълнителният директор на германския Хамбургер ШФ Франк Ветщайн се подготвя

...
Изпълнителният директор на германския Хамбургер ШФ Франк Ветщайн се подготвя
Коментари Харесай

Хамбургер се подготвя за живот без сериозната помощ на топинвеститор

Изпълнителният шеф на немския Хамбургер ШФ Франк Ветщайн се приготвя за живот във втора Бундеслига без по-нататъшната помощ на финансите на вложителя Клаус-Михаел Кюне.

"Фактът, че Хер Кюне няма да ни даде голям чек за бъдещи прехвърляния поради представянето на тима освен не е изненадващо, само че е и изцяло разбираемо ", съобщи Ветщайн пред ДПА.

"Той е доста значим и благонадежден сътрудник, за който много тимове ни завиждат. "

Европейските клубни първенци от 1983-а година са изправени пред изпадане във Втора лига за първи път от основаването на Бундеслигата. Те са на предпоследното 17-о място в класирането, на 8 точки от спасението и четири кръга преди края.

Предприемачът Кюне, който е почитател на отбора от детските си години, е дал повече пари за селекция, логистика и помощ, от притежаваните от него 20.57 % от акциите.

80-годишният милиардер изясни пред медиите в града, че е подготвен да остане на последната седалка на ложата, в случай че получи поддръжка.

"Ти плащаш, когато сметката ти излиза и си подготвен да платиш още. Сега несъмнено сметката не излиза, съобщи още Кюне преди да предложи на Градския съвет на Хамбург един магазин за маслини от своята верига, в случай че получи поддръжка от общината. Смятам, че това би ме стимулирало да продължа ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР