Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов заяви,

...
Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов заяви,
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Парите не са поставяни под въпрос

Изпълнителният шеф на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов съобщи, че парите не са били поставяни под въпрос при договарянията със Стойчо Младенов. Гьонов приказва пред медиите при днешното показване на Екзекутора, който ще извършва длъжността на действен шеф при столичани.

" Не мисля, че парите са поставяни под въпрос. Нашата цел е да има обединяване измежду почитателите и да има обединен ЦСКА. Обединение на почитателите и хората, с цел да имаме един ЦСКА. От това разделяне, което го има, печелят нашите съперници. В близко или далечно бъдеще клубът ще бъде един.
 Стойчо Младенов ще бъде действен шеф във ФК ЦСКА 1948
Стойчо Младенов ще бъде действен шеф във ФК ЦСКА 1948

Това стана на публично събитие, провело се през днешния ден на комплекс " Царско село "

От ден едно се опитваме да покажем, че това е работещият модел - клуб на почитателите и клуб на легендите. Няма да обърнем тил на никого. Всеки е добре пристигнал да пристигна и да поддържа тима. Стойчо Младенов е действен шеф и ще спомага за структурното и организационно ниво. Искаме да се развиваме. Сами знаете в европейските клубове какъв брой хора работят в оперативното развиване. Убеден съм, че ще ни бъде безпределно потребен.

Спортно-техническата власт си остава само и единствено в ресора на Любо Пенев. Знаете, че си партнираме с баскетболния тим. Имаме план за развиването на клуба. Подобряваме с всеки минал ден стадионът в Бистрица и подготвителните бази. Не стопираме да развиваме клуба и някои изненади ще видите още в неделя ", сподели Гьонов.
 Сгромолясването на Екзекутора
Сгромолясването на Екзекутора

Съществуват ли морални полезности за Младенов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР