Изпълнителният директор на Ботев Пловдив - Даниел Серехидо, е категоричен,

...
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив - Даниел Серехидо, е категоричен,
Коментари Харесай

От Ботев Пд скочиха: Играем в едно първенство, но с различни правила в зависимост от отбора

Изпълнителният шеф на Ботев Пловдив - Даниел Серехидо, е безапелационен, че системата ВАР би трябвало да бъде въведена на всички места, а освен за плейофите в първата шестица на efbet Лига.

"Играем в едно и също състезание, само че с разнообразни правила според от тимовете? Не може да има такава разлика в едно и също състезание. Вероятно е доста по-важно за някои от тимовете на по-ниските позиции, в сравнение с за най-хубавите, да разполагат с този инструмент ", съобщи испанецът пред "Трафикнюз ".

"Не мога да упреквам съдиите, че нямат подобаващата подготовка. Всички вършат неточности. Това, което виждам, е, че никой не показва на съдиите верните принадлежности за възстановяване на представянето им. Трябва да се създаде тактика за съдиите, за школите. "

"Гледал съм доста футбол през годините, в никакъв случай не съм виждал такова раздробяване на играта, както е тук. Отчайващо е за играчите и почитателите да гледат такива срещи. Това не е единствено мое виждане и резултатите го демонстрират. България не се е класирала на Световно състезание от 1998г. и няма интернационалните съдии ", добави Серехидо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР