Изпълнителният директор на Бепе Марота коментира резултатите на в последно

...
Изпълнителният директор на Бепе Марота коментира резултатите на в последно
Коментари Харесай

Марота: Бяхме наясно, че януари и февруари са най-тежките месеци от сезона, имаме много причини да сме оптимисти”

Изпълнителният шеф на Бепе Марота разяснява резултатите на напоследък, които не бяха по никакъв начин позитивни за “нерадзурите ”. загуби дербито с с 1:2, преклони глава пред на “Джузепе Меаца ” с 0:2 в първа осминафинална среща от Шампионската лига, а в последната си среща изненадващо загуби с 0:2 от вкъщи за състезание. Марота обаче не е обезпокоен.
 Сасуоло още веднъж тържествува на “Джузепе Меаца ” и спря Интер за върха в Серия “А ” Сасуоло още веднъж тържествува на “Джузепе Меаца ” и спря Интер за върха в Серия “А ”
“В спорта се чака и да страдаш от време на време. В момента претърпяваме тежък интервал, това е правилно, само че би трябвало да намерим силата да се върнем на верния път ”, разяснява някогашният шеф на Ювентус. “В положителни позиции сме в шампионата, с мач по-малко сме, а през януари спечелихме и Суперкупата на Италия. Освен това непрекъснато демонстрираме добър футбол и това ни дава религия в личните сили. Имаме доста аргументи да бъдем оптимисти ”, добави Марота.
 Марота: Италианските клубове имат потребност от държавна помощ Марота: Италианските клубове имат потребност от държавна помощ
“Бяхме наясно, че януари и февруари са най-тежките месеци от сезона, изправихме се против някои противници от топкласа ”, продължи Марота, допълвайки, че ориста на купата в Серия “А ” и на другите титли ще се реши в края на сезона. “Симоне Индзаги прави тъкмо това, което поискахме от него, когато той пристигна при нас през лятото. Заслужавахме да загубим от Сасуоло, само че имаме вяра в себе си, имаме ясни цели пред погледа ни. Ние сме настоящите първенци, пазиме короната и задачата ни е да имаме 20 трофеи на Италия против името ни ”, сподели още изпълнителният шеф на Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР