Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан заяви, че той

...
Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан заяви, че той
Коментари Харесай

Оливер Кан: Шокирани сме от новината за Мануел Нойер

Изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Оливер Кан съобщи, че той и всички в клуба са шокирани от новината за счупения десен крайник на капитана на футболния тим Мануел Нойер.

В събота в профила си в Инстаграм 36-годишният Нойер заяви, че е навън до края на сезона, защото е претърпял интервенция на подбедрицата поради строшаване, което е получил при каране на ски.

Очаква се мястото на немския национал на вратата на Байерн да бъде заето от Свен Улрайх, който заместни Нойер и през втората половина на сезон 2017/2018, когато капитанът имаше друга травма в крайници.

„ Новините за Мануел шокираха всички ни. Ние ще бъдем до него и ще му помогнем по пътя към завръщането. Сигурни сме, че той ще преодолее тази сериозна травма и ще се завърне на терена по-силен “, декларира Кан в изказване, оповестено на клубния уебсайт.

Спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич дефинира случая като „ ужасяващ “ и увери, че интервенцията на Нойер е минала по най-хубавия метод и вратарят може да разчита на цялостната поддръжка на клуба.

Die Nachricht von Manuels Verletzung hat uns alle schockiert. Wir werden ihm zur Seite stehen und ihn auf seinem Weg zu seinem Comeback begleiten. Er wird auch diese schwere Verletzung meistern und so stark wie zuvor auf den Platz zurückkehren.
— Oliver Kahn (@OliverKahn)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР