Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан призова всички в

...
Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан призова всички в
Коментари Харесай

Кан е сигурен: Отборът ще си върне формата при Тухел

Изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Оливер Кан прикани всички в тима да трансформират отношението си към по-добро в заключителните стадии на сезона, с цел да завоюват купата в Бундеслигата. Байерн отпадна от Купата на Германия, има потребност от знамение по-късно през днешния ден, с цел да компенсира изоставането от 0:3 против Манчестър Сити в Шампионската лига и има минимална преднина от две точки пред Борусия Дортмунд в класирането на немското състезание. 
 Тухел има вяра в чудото, означи какво първо би трябвало да се случи Тухел има вяра в чудото, означи какво първо би трябвало да се случи
Първи сезон без трофей от 2012 година не е изключен макар промяната на Юлиан Нагелсман с Томас Тухел, а Кан сподели след проваляне предходната седмица в Манчестър и равенството 1:1 в Бундеслигата с Хофенхайм, че належащо е усъвършенстване. " Имаме 20 национали в тима, тъй че сигурно представянето ни няма нищо общо със спортните качества ", сподели някогашният вратар на отбора пред изданието " Шпорт Билд ". 
 Има ли сили Байерн да реализира против Ман Сити това, което за последно съумя да направи Ливърпул? Има ли сили Байерн да реализира против Ман Сити това, което за последно съумя да направи Ливърпул?
" В последно време имаше прекомерно малко воля, прекомерно малко подготвеност в отбора. Непоследователността е нашата поредност, това не може да бъде упоритостта на този тим. Всеки би трябвало да знае защо става въпрос в решаващия стадий от сезона, с цел да покаже кой е Байерн. Само в случай че успеем на терена, ще имаме късмет против Манчестър Сити ", добави той. Кан поддържа Тухел, макар че той завоюва единствено два от петте мача, откогато пое поста, и отбрани решение да се разделят с Нагелсман. " Отборът ще се върне към форма и поредност при Томас. Последните игри дуела, че има някои по-големи винтове, които Томас би трябвало да завърти ", съобщи шефът на " баварците ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР