Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге намекна, че клубът

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге намекна, че клубът
Коментари Харесай

Байерн няма да се откаже от Хъдсън-Одой

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге загатна, че клубът няма да се откаже от желанието си да притегли младия гений на Челси Калъм Хъдсън-Одой. Както е известно, през зимния трансферен прозорец лондончани на няколко пъти отхвърлиха предложения на немския първенец за 18-годишното крило.

“Предполагам, че Хасан Салихамиджич е малко като Ули Хьонес. В предишното също имахме прехвърляния, които не се получиха от първия опит, само че от втория успяхме. Точно върху това ще работим в този момент. Полагането на основи изисква пари. Искаме най-хубавите футболисти в Байерн и Хасан е изцяло уверен в качествата на този състезател. Не се тормозя за бъдещето на клуба. Вече разполагаме с добър състав, който се бори за купата, като по този начин ще бъде и следващата година. Вече завършихме първата фаза по обновяването, като интегрирахме млади играчи като Джошуа Кимих, Серж Гнабри и Кингсли Коман. Те се оправят добре през този сезон. Втората фаза ще бъде през лятото, а след това ще преценим дали се нуждаем от трета фаза.
Bayern aren't done with Callum Hudson-Odoi just yet... pic.twitter.com/uD1CQU3mc0
— Goal (@goal) February 2, 2019 Не ни се желае да преследваме Борусия (Дортмунд), само че желаеме да създадем борбата за купата вълнуваща. Това е най-емоционалната конкуренция за купата от години насам и имам огромен почит към Дортмунд. Те имат преднина от шест точки и са постоянни, само че ние ще се опитаме да побеждаваме в нашите мачове и ще забележим дали към момента можем да се изкачим на върха”, съобщи Румениге пред Goal.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР