Изпълнителният директор на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Попов заяви

...
Изпълнителният директор на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Попов заяви
Коментари Харесай

Борислав Попов пред БНТ: Правим всичко възможно, за да излъчваме Конгреса онлайн

Изпълнителният шеф на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Попов съобщи в изявление за Българска национална телевизия, че от централата вършат всичко допустимо, с цел да може Конгресът на 15 март, на който се чака да бъде определен нов началник на футболния съюз, да бъде излъчен.

В телефонен диалог Попов беше безапелационен, че това се прави, защото от БФС " няма какво да крият ".

" Правим всичко допустимо да осъществяваме онлайн лъчение. Правим последни разяснения с домакина на събитието и най-вероятно на следващия ден заран ще тестваме тази опция, с цел да забележим по какъв начин стои на екраните в залата. Ако всичко е наред, Конгресът ще бъде излъчен. Няма какво да се крие, да се замита или да не се демонстрира. Миналия път го излъчвахме, само че без тон, тъй като имаше някакъв проблем ", показа изпълнителният шеф на БФС.

Междувременно той даде отговор и на въпроса дали публицистите ще бъдат позволени в залата, където ще се организира изборният Конгрес.

" Засега мислим публицистите да имат достъп единствено за протоколни фрагменти и непрекъснат ефирен сигнал до мястото, където те ще бъдат настанени. Другото е каквото решат делегатите на Конгреса ", приключи Борислав Попов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР