Изпълнителните директори на ПФК ЦСКА-София ЕАД Трифон Попов и на

...
Изпълнителните директори на ПФК ЦСКА-София ЕАД Трифон Попов и на
Коментари Харесай

ЦСКА официално нае “Българска Армия“ и “Панчарево“

Изпълнителните шефове на ПФК ЦСКА-София ЕАД Трифон Попов и на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД Мариана Петрова подписаха контракта за наем на ст. „ Българска войска “ и спортно-тренировъчна база „ Панчарево “. На подписването на контракта, което се състоя в „ Музея на спорта “ в постройката на националния стадион, участваха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и легендите на ЦСКА, които са и част от управлението на тима - Димитър Пенев, Пламен Марков и Джони Велинов.

Договорът е за период от 10 години, като при смяна на законодателството той може да бъде продължен. Според предлагането на ПФК ЦСКА-София ЕАД месечната наемна цена за двата обекта ще бъде 62 000 лева (без ДДС), а наложителната капиталова стратегия в размер на 1 100 000 лева (без ДДС). Инвестиционната стратегия следва да се извърши за целия период на контракта. Според изискванията на състезанието наемателят ще заплати предплатено част от наемната цена на 4 равни вноски до края на 2020 година Общата сума на предплатеното заплащане е 800 000 лева, като с нея ще бъде обезпечено заплащането на дължимата все още към Столична община такса боклук и налог здания за двата парцела.

За да подсигурява осъществяването на наложителната капиталова стратегия, която е предложил при провеждането на състезанието за отдаване чартърен, ПФК ЦСКА-София ЕАД ще показа банкова гаранция в размер на 10% от цената на плануваните за съответната година вложения. Гаранцията се възобновява всяка година. Наемателят е задължен отвън наема да заплаща и всички разноски за ток, вода, налог здания и такса Твърди битови отпадъци на двата парцела.

ПФК ЦСКА-София ЕАД има право да прави спомагателни усъвършенствания отвън наложителната капиталова стратегия по двете спортни бази след единодушието на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД, като тези вложения ще бъдат приспадани от цената на дължимия месечен наем, откакто бъдат потвърдени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР