Изпълнителната комисия на ГЕРБ реши 20 000 лева от държавната

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ реши 20 000 лева от държавната
Коментари Харесай

Цветанов в Бяла: 20 000 лева дава ГЕРБ за завършването на храма „Свети Пантелеймон“ в Бяла

Изпълнителната комисия на ГЕРБ реши 20 000 лв. от държавната дотация Партията да бъдат дарени за завършването на храма „ Свети Пантелеймон “ в квартал „ Гара Бяла “.

Това заяви в град Бяла сподели зам. – ръководителят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на Партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който дружно с народния представител от ГЕРБ-Русе и регионален координатор на партията Пламен Нунев и кмета на Община Бяла Димитър Славов направиха обзор на градежа на новия храм. В момента е приключен грубият градеж на църквата, като са сложени куполите. Цветанов приветства високо делото, подето от Община Бяла и подкрепено от депутатите и Министерския съвет. Той приветства дарителската акция за съграждането на храма. Преди по – малко от 2 месеца персонално Негово Светейшество патриарх Неофит прегледа напредъка на строителството и пое ангажимент да участва на освещаването му през 2018 година.



Жители на квартала показаха пред Цветанов, народния представител и кмета благодарността си за съграждането на новия храм.

В Бяла Цветан Цветанов заяви още, че ГЕРБ подарява 100 000 лева от партийната си дотация за закупуването на електроуреди от първа нужда за потърпевшите семейства в общините Камено и Бургас. С дарената сума ще бъде закупувана предпочитано бяла техника - хладилници, готварски печки и бойлери. След наводненията в края на предишния, 318 броя уреди би трябвало да бъдат закупени за потърпевшите семейства в община Бургас и към 400 – за община Камено.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР