Изпълнителна агенция Медицински надзор“ започва извънредна проверка по случая на

...
Изпълнителна агенция Медицински надзор“ започва извънредна проверка по случая на
Коментари Харесай

Извънредна проверка заради мъжа, издъхнал след катастрофа

Изпълнителна организация „ Медицински контрол “ стартира изключителна инспекция по случая на умрял мъж поради закъсняла кола за спешна помощ по отношение на изнесена в медиите информация. Инцдентът се е случил в село Рогачево.

Проверката стартира още от през днешния ден в Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) – Добрич, Филиала за незабавна здравна помощ (ФСМП) – Балчик и Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) Балчик ".

Oт информация на очевидец в обществените мрежи излиза наяве, че на мъж му е прилошало и е аварирал. По думите му колата за спешна помощ е закъсняла.

Свидетелят споделя също, че той е реанимирал авариралия мъж, който е бил в тежко, само че в съответно положение. Докато чакат здравната помощ, мъжът е почнал да колабира. След като линейкта е пристигнала те са тргнали към болничното заведение в Балчик, само че очевидецът е траял да реанимира мъжа, здравното лице " стои вози се, не споделя нищо, не прави нищо ", споделя той.

Мъжът твърди, че в болничното заведение, която са били откарани не е имало реаниматор. Той е пристигнал 10 минути по-късно в лечебното заведение, когато към този момент е било късно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР