Изпълнителна агенция Медицински надзор“ започва извънредна проверка по случай с

...
Изпълнителна агенция Медицински надзор“ започва извънредна проверка по случай с
Коментари Харесай

Фатален край: Мъж почина, след като му прилоша и катастрофира, линейката се е забавила

Изпълнителна организация „ Медицински контрол “ стартира изключителна инспекция по случай с умрял мъж поради закъсняла кола за спешна помощ по отношение на изнесена в медиите информация. Инцдентът се е случил в добричкото село Рогачево. 
Проверката стартира още от през днешния ден в Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) – Добрич, Филиала за незабавна здравна помощ (ФСМП) – Балчик и Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) Балчик ". 
Oт информация на очевидец в обществените мрежи излиза наяве, че на мъж му е прилошало и е аварирал. По думите му колата за спешна помощ е закъсняла.
Свидетелят споделя също, че той е реанимирал авариралия мъж, който е бил в тежко, само че в съответно положение. Докато чакат здравната помощ, мъжът е почнал да колабира. След като линейкта е пристигнала те са тргнали към болничното заведение в Балчик, само че очевидецът е траял да реанимира мъжа, здравното лице " стои вози се, не споделя нищо, не прави нищо ", споделя той. 
Мъжът твърди, че в болничното заведение, която са били откарани не е имало реаниматор. Той е пристигнал 10 минути по-късно в лечебното заведение, когато към този момент е било късно. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР