Изпълнителна агенция Автомобилна администрация“ с изненадващи проверки за нерегламентиран превоз

...
Изпълнителна агенция Автомобилна администрация“ с изненадващи проверки за нерегламентиран превоз
Коментари Харесай

Акция на границата: Проверяват се автомобили за нерегламентиран превоз

Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ с изненадващи инспекции за нерегламентиран транспорт на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “. Следи се за извършители в леки коли и бусове до 8 места.

Това е следващият граничен пункт, на който се прави взаимна ревизия от четири институции

Проверките ще продължат през целия ден. Ако бъде открит нерегламентиран транспорт, на водача ще бъде отнета книжката, a транспортното средство ще бъде спряно от придвижване. Също по този начин лидерът ще получи санкция в размер на 2000 лв..

„ Проблемите, които срещаме са, че доста постоянно водачите инструктират пасажерите да спекулират с това, че не са направили заплащане. Също по този начин не им се издава никакви транспортни документи – билети, други документи, които са нужни за осъществяване на транспорта, което  при пораждане на ПТП е проблем, че нямат никаква застраховка пасажерите “, споделя Георги Николов, и.д. шеф на отдел „ Контрол “, ИААА.

Акцията се организира по едно и също време във всичките страни членки на Европейски Съюз

През годината от от „ Автомобилна администрация “ са съставили 28 акта за нерегламентиран транспорт на стойност към 40 000 лв.. По думите на Георги Николов постоянно гастарбайтери от Западна Европа вършат нерегламентирани транспорти с дребни бусчета.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР