Изпълнителката се включи в благотворителен търг в подкрепа на жени,

...
Изпълнителката се включи в благотворителен търг в подкрепа на жени,
Коментари Харесай

Тони Димитрова разхожда обувки за 2 бона

Изпълнителката се включи в благотворителен търг в поддръжка на дами, жертви на принуждение. На събитие в сряда вечерта в резиденция в столицата бяха продавани персонални движимости на известни родни персони.
Модните аксесоари са тъкмо копие на фамозните обувки на Кари Брадшоу от сериала " Сексът и градът ", за които мечтаят милиони дами по света. Чепиците са много скъпи и не са налични за всеки. Затова и Димитрова прикова погледите на всички дами в залата - някои й се възхищаваха, а други изпитваха злоба.

" Така е, обувките са на световноизвестния дизайнер Маноло Бланик и са като тези от " Сексът и градът ", удостовери с усмивка пред " България Днес " Димитрова. Тя изрече съпричастност към битката против насилието над дами. " Жестоко е това и не би трябвало да се мълчи. Насилниците не се трансформират в никакъв случай и не би трябвало да им се дава почва да виреят ", разяснява изпълнителката.

Не по-малко атрактивни бяха и татуировките на Димитрова - на двете си ръце Тони e изрисувала кенгуру и коала. Тя излезе на сцената с разголена рокля и сподели, че е свалила много килограми през последните месеци и наподобява сносно за годините си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР