Изпълнителката Мила Роберт стартира собствен влог по повод извънредната ситуация

...
Изпълнителката Мила Роберт стартира собствен влог по повод извънредната ситуация
Коментари Харесай

Мила Роберт ни предизвиква по време на извънредното положение (ВИДЕО)

Изпълнителката Мила Роберт започва личен влог във връзка изключителната обстановка поради ковид COVID-19.

В канала си в YouTube тя провокира хората всяка седмица с ново видео, което цели да накара хората да се трансформират към по-добро. Темата на нейния първи епизод е „ Всичко, с което не се гордея “.

Според Мила се намираме в едно особено време, което можем да използваме и да напишем ясно и почтено всичко, което сме неглижирали до момента. Така тя кара всеки един от нас да направи лист с нещата, с които не се гордее.

„ Предизвиквам всеки от вас да си направи подобен лист и да го показа. Нека бъдем открити в грешките си. Ако не ви се споделя, го направете за себе си, само че го направете. Сега е времето за вътрешна смяна, с цел да можем да излезем по-силни от къщите си. А не да седим и просто да чакаме зелена светлина и да излезем от къщите си същите, без смяна “, споделя във видеото си младата изпълнителка.

„ Мисля, че в този момент е времето да си признаем всичко, което ни спъва. Трябва да бъдем почтени, другояче ще умрем от досада и смут в личните си кожи. Проектът цели почтеност. Поне това в тези времена “, искрено приключва Мила.

Мила Роберт дава обещание ново видео в канала си всяка неделя от 22:22 часа.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР