Изпълнението на голяма част от европейските проекти, които се реализират

...
Изпълнението на голяма част от европейските проекти, които се реализират
Коментари Харесай

Камбитов: Проектите в община Благоевград се изпълняват качествено и в срок

Изпълнението на огромна част от европейските планове, които се осъществят в Благоевград, са пред довеждане докрай. Това съобщи на постоянна конференция кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов.  Той акцентира, че проектът  за създаване на обществени жилища в IV микрорайон ще бъде осъществен до края на годината. " Дейностите са съвсем на край, следва да стартираме обзавеждането на самите жилища. Предстои да стартираме и ремонт на уличната мрежа в региона “, сподели кметът Камбитов. Той акцентира, че в тези жилища ще се настаняват млади фамилии, като критериите ще бъдат повишени. " Не може хора, които унищожават общинско имущество, които не изпращат децата си на учебно заведение да получават сходни обществени услуги “, сподели доктор Камбитов.

  По време на срещата кметът Камбитов съобщи, че продължава и построяването на Регионалната система за ръководство на отпадъците. " Подали сме планово предложение  за Анаеробна система и чакаме покана за сключване на контракт за безплатна финансова помощ. Благоевград, дружно с останалите четири общини – Рила, Кочериново,  Симитли и Бобошево, ще има едно от най-модерните депа за битови боклуци “, сподели доктор Камбитов. 

 По най-мащабния план " Благоустрояване на градска среда “, където влизат обектите на площадно и подплощадното пространство на пл. " Георги Измирлиев “ и построяването на ул. " Марица “, кметът доктор Атанас Камбитов съобщи, че СМР дейностите на обектите са към своя край.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР